Вече писахме за невероятната визуална трансформация на ангелогласната  Деси Слава

...
Вече писахме за невероятната визуална трансформация на ангелогласната  Деси Слава
Коментари Харесай

Ето методът на Деси Слава с който успя да се втали ударно – толкова добре не е изглеждала от години (Снимки):

Вече писахме за невероятната образна промяна на ангелогласната  Деси Слава. Певицата съумя да се втали стремително в последните месеци и този път това не се дължи на Фотошоп или друга обработваща стратегия, а на напълно действителни резултати.

За извънредно малко време изпълнителката на „ Мъжете всичко желаят “ се е стопила до неразбираемост и почитателите й не могат да повярват на очите си. В последните 3-4 години тя не спираше да качва килограми и беше замязяла на бухта. Източници на нашата медия издадоха на какво се дължи неочакваното намаляване.

 Деси Слава слаба

Деси пробвала с всевъзможни диети и усилени тренировки във фитнес залата, само че резултат нямало. А дебелеенето при нея се държи на диабет. И по тази причина решила да тествала инсулиновите инжекции, които в последно време са доста настоящи измежду мъже и дами, които желаят бързо да се отърват от килограмите.

При Деси резултатът е изумителен, още повече, че въпросните инжекции не вредят на нейното здраве, а единствено го усъвършенстват. Не по този начин стои въпросът при нейни колежки, които нямат потребност от инсулин, само че с концепцията да са слаби се боцкат с този състав.

 Деси Слава отслабна

Една от опарените е Галена, която също за малко време влезе в топ форма. При нея инжекциите имаха неподходящи последици и за месец тя беше отменила всичките си участия, до момента в който се възвърне, откакто два пъти припада на сцената през лятото.

По инсулиновите инжекции са се подвели още техни сътрудници, само че след случилото се с Галена са се изплашили и краткотрайно са прекъснали процедурата. Важно е да се означи, че сходна операция е позитивна единствено за хора с диабет, какъвто е казусът с Деси. И не можем да отречем, че е върнала сексапила си и още веднъж е измежду най-горещите дами у нас.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР